Lijekovi

NE MORATE KOD LEKARA: Evo kako da izvadite URASLI NOKAT

U 5 litara tople vode stavite 2-3 kašike sode bikarbone. Potopite stopala,a zatim ih dobro posušite jer se na mokrom razmnožavaju bakterije i gljivice.

Uvek kada perete noge, potrudite se da ih dobro osušite kako se gljivce ne bi počele stvarati. Nakon toga, stavite flaster na to mesto.
Uz pomoć pincete stavite komadić vate između noktiju i kože. Pamučnu vatu umočite u malo joda pre primene. Zatim je nanesite na spoljnu stranu nokta i zamotajte. Nakon 24 sata ponovite postupak, i imajte na umu da je veoma bitno da pre tretmana omekšate kožu, potapanjem u vodu. Rezultat ćete videti nakon 12 dana ponavljanja ovog postupka.
Osim što estetski ne izgledaju lepo, gljivice na noktima u jednom trenutku počnu predstavljati i ozbiljan zdravstveni problem. Njihovo uklanjanje može biti skup i dugotrajan proces, pa prije nego se odlučite za industrijske proizvode probajte s ovim, prirodnim, lekom.
Za kokosovo ulje se kaže da je snažan lek za gljivice na noktima jer ima antifungalna svojstva i visoku razinu masnih kiselina srednjeg lanca. Koristite devičansko, hladno prešano organsko ulje kako biste dobili najbolje rezultate, izbegavajte one komercijalne. Postupak: Pre svega dobro očistite stopalo. Onda, uzmite veću količinu kokosovog ulja i razmažite ga preko noktiju i okolne kože. Ponovite ovaj proces najmanje tri puta dnevno.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Popularne vijesti:

To Top