Lifestyle

“Zlostavljao me!” Andreana Čekić objavila koje sve GADOSTI i GROZNE stvari joj je bivši muž svakodnevno radio. Jadna šta je sve trpila :(

Razvod Andreane Čekić izazvao je buru reakcija u domaćim medijima, ali i na društvenim mrežama.

Iako su ona i njen muž izgledali kao jedan skladan bračni par iza “zavjese” i izvan očiju javnosti su se dešavale neke vrlo ružne stvari. O svemu tome šta je Andreana doživljavali i trpjela od strane svog muža danas je javno govorila i poprilično zgorzila javnost.
Prema pjevačicinim riječima, klavijaturista ju je psihički maltretirao i bio sa njom samo iz interesa, dok je kao ženu i suprugu nikada nije trenirao, kako je sama ispričala.  Psihičko zlostavljanje počelo je tako što me je sve češće ponižavao pred saradnicima, da bi mene napravio malom, a sebe velikim.
Više puta mi je rekao da pjevam kao … kad ne pijem, pa me je tjerao da pijem kad radim i kad snimam pjesme. Tom vrijeđanju prisustvovali su moj prijatelj i autor Saša Lazić, takođe i Emir Đulovič i bili su zgranuti – počela je priču Andreana. Takođe je izjavila da ga ja plaćala duplo više nego što klavijaturisti zarađuju, a sve kako bi on bio sretan i zadovoljan.
Po njenim riječima muž joj nikada ništa nije kupio niti je ona od njega uzela ni jedan dinar, a on je za to vrijeme kupio je stan, završio je kuću, kupio gliser, i luksuzna vozila, te da joj ppored svega toga i duguje odrećeni iznos novca. Takođe se dotakla i razloga njihovog razvoda, ali taj dio priče je poprilično poznat širokoj javnosti, a to je njegovo nevjerstvo. Uz sve ovo što je danas nabrojila nije ni čudo što je njihov brak završio kako je završio.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Popularne vijesti:

To Top