Lifestyle

TUGA U KUĆI LEPE BRENE: Sva u suzama objavila šta je zadesilo…

Lepa Brena i njen suprug Slobodan Živojinović su prije mnogo godina kupili kuću na Bežaniji i gledali su da bude što prostranija zbog djece.

S vremenom su je još i nadograđivali, pa je ona sada jedna od najvećih u tom kraju. No, s vremenom su se stvari promijenila, djeca su odrasla i jedano po jedno dijete napušta ovu veliku porodičnu kuću.
Prvo se odselio Filip, kada je počeo da živi sa Aleksandrom, a pre nekoliko meseci i Stefan je kupio stan u kojem sad živi. U vili na Bežanijskom kosi ostali su Brena, Boba i Viktor, mada će i on uskoro verovatno da se osamostali. Zato su odlučili da se presele u manji dom, šta će im toliki zidovi ako tamo budu sami.
Zbog toga su odlučili do prodaju ovu veliku vilu i kupe neku manju kuću koja će biti naspam njihovih trenutnih potreba. “Mi smo i kupili veliku kuću da bismo bili s decom, ali sada je to jedna priča gde je svaki roditelj srećan što se njegovo dete osamostalilo i što želi nekakav svoj lični život, što je sasvim normalno da živite s roditeljima posle dvadeset i druge, treće godine.
Ali ja sam se jedan dan kao majka dobro isplakala. Plakala sam i kad je Filip otišao na fakultet, kad je otišao iz kuće, isto i Stefan, prosto je ova kuća prazna ukoliko nema dece u njoj” – rekla je Brena nedavno. Ovo su onne situacije u životu kada se radost i tuga definitivo preklapaju, ali ma koliko roditelje boljelo, odlazak djece i samostalan život istih je nešto sasvim prirodno.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Popularne vijesti:

To Top