Lifestyle

Stativa mu je pala na glavu: Juče je sahranjen šestogodišnji dječak!… “Dušo mamina, šta će mi život bez tebe!”

Nedavno se u naselju Peskara desio jedan neobičan i tragičan događaj. Naime, šestogodišnji dječak Uroš Plančak je nastrada na igralištu i to tako što je na njega pala stativa gola. On je u seoskom groblju sahranjen juče.
S obzirom da su kamere sve zabilježile, njegova majka nije mogla doći sebi. Ona je iz sveg glasa govorila da je on njeno srce, te da ga neda. Željela je da ga niko ne uzima sebi, jer šta će joj život bez njega, te želi da krene za njim na drugi svijet..
Njegova majka Milana Plančak je jaukala neutješno cijelo vrijeme. Mnogi i dlaje ne mogu da vjeruju da je šestogodišnji dječak Uroš umro tako što je stativa od gola pala na njega. Na seoskom groblju u Đurđevu, koji se nalazi blizu Novog Sada su odzvanjali jauci.
Svi su šokirani smrću Uroša Plančaka, jer se ovaka slučaj nikada nije zabilježio. Roditelji i rodbina ne mogu da dođu sebi i dalje ne mogu da vjeruju da se to deislo baš nekom njihovom. Dječak Uroš je trebao da ima normalno djetinjstvu, a ne da mu se završi ovako život. Tako je govorila njegova rodbina. Ovo jeste zastrašujuće saznanje, zato uvijek budite u blizini svog dijeta dok se igra. Kao što vidite nikada ne znate šta se može dogoditi. Budite uvijek na oprezu!!

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Popularne vijesti:

To Top