Lifestyle

Srpska pevačica boluje od NEIZLEČIVE BOLESTI! Objavila tužnu vest…

 

Vrlo popularna pevačica naroden muzike Katarina Živković nedavno je saznala da boluje od insulinske rezinstencije, što ju je jako uplašilo i nateralo da svoj život doslovno promeni iz korena.

U emotivnoj ispovesti za “Alo!” je otkrila da je otišla kod lekara kada je primetila da nešto nije u redu sa njenim zdravljem, ali i da nije mogla da zaustavi suze kada joj je doktorka rekla da je stres koji je preživela u ranoj mladosti bio okidač za bolest.
– Uradila sam običnu krvnu sliku, koja je pokazala da sam savršeno zdrava, ali i da imam izvesna odstupanja kada je reč o šećeru. Nakon toga uputili su me na test opterećenja glukozom, koji je pokazao da bolujem od insulinske rezistencije.
Kako je Katarina izjavila, obzirom da joj niko u porodici nema šećernu bolest, te da se godinama zdravoo hrani kao i da redovno vežba, doktorka je utvrdila da je ovu bolest dobila najvjerovatnije zbog stresnog načina života.
Ona je izjavila da je počela da peva po kafanama dok je još bila osmi razred, te da je i kroz takmičenje Zvezde Granda bila u dosta stresnih situacija.
– Nikada nikome nisam o tome pričala, jer sam mislila da je to normalno., da se podrazumeva, ali mi je doktorka objasnila da nije normalno da izdržavam porodicu u godinama u kojima su se moje drugarice igrale i bile deca – kaže Kaća. Na sreću Katarina je otkrila problem u ranoj fazi i promjenom načina života i uz propisane lekove uspjela je obuzdati bolest i veću štetu, ali kako ne bi došlo do pogoršanja Kaća će od sada morati voditi računa o mnogo toga, a kontrolisanje šećera će joj biti pod moranje. Još jedan dokaz da biti popularan, biti velika zvezda pored velikog broja lijepi stvari u životu, sa sobom nosi i mnogo lošeg.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Popularne vijesti:

To Top