Lifestyle

SJEĆATE LI SE NJEGA? Zapalio je Balkan, a onda nestao sa scene. Pogledajte ga danas!

Nakon što je pobjegao s malih ekrana Boki 13 zadovoljstvo je pronašao u nečem sasvim drugom. Sjećate li se Bokija 13?

Mladi Makedonac pravog imena Bojan Jovanovski od svog prvog pojavljivanja na malim ekranima postao je prava TV zvijezda. I to zbog svog osebujnog stigla. Ogroman muškarac koji se šminka, oblači u žensku garderobu i štikle prije je bio prava senzacija gdje god se pojavio.
No danas Bokija 13 teško ćete prepoznati. Totalno je promijenio svoj imidž zbog kojeg je postao zvijezda, a ujedno je i drastično smršavio. Danas više nije dio showbusinessa, a svoju popularnost i dalje koristi u promoviranju svoje nove okupacije – humanitarnog rada. “Danas ne odmaram, već radim u opuštenoj atmosferi.
Pored gospodina Svete, malog Luke potrebna je pomoć i mnogim drugim ljudima, svako zaslužuje normalan i dostojanstven život! Dobio sam od mnogih od vas poruke za pomoć raznim ljudima, kao pojedinac, a ne kao socijalna služba od srca ću pomoći da još tri porodice dobiju dostojanstven život!
Dragi moji, ovo vam priopćavam u cilju da podignem svijest kod drugih pojedinaca koji mogu pomoći, posebno velike kompanije, a naročito pozivam na odgovornost nadležne službe i institucije. I za kraj, ima mnogo sličnih sudbina ovima koje nikada nisam javno podijelio, čuvam ih za sebe”, napisao je Boki 13 uz fotografiju na Facebooku.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Popularne vijesti:

To Top