Lifestyle

Reakcija Saše Popovića zbog udaje i trudnoće Rade Manojlović oduševila sve:

Medijima se prije nekoliko dana proširila vijest o udaji Rade Manojlović za Harisa Berkovića, a sada se pojavila nova infoformacija.

  • Razlog brzinskog vjenčanja jeste Radina navodna trudnoća, koju oni zasad na sve načine pokušavaju da sakriju, piše “Svet”. Rada se drugaricama žalila da je bole grudi i da joj se stalno spava.
  • Kada su je pitale da li joj je ciklus uredan, ona je rekla da baš i nije, ali da njoj često kasni, pa zbog toga ne brine. Ali kada su krenule mučnine, posumnjala je na trudnoću – kaže izvor blizak pjevačici, i nastavlja:Umor koji osjeća ona je pravdala padom imuniteta, ali ja sam joj rekla da posjeti ljekara ili da sama kupi test za trudnoću u apoteci i da za svaki slučaj provjeri da nije to razlog. Ona se na to nasmijala, rekla je da možda i jeste pošto se ona i Hari već duži period ne paze. Njoj je bilo neprijatno da ide u apoteku jer će je prepoznati, pa sam ja otišla umjesto nje i kupila test. Čekala je da Haris dođe kući i da onda uradi. Bio je pozitivan.
On se oduševio, a nju je uhvatila panika. Istovremeno se raduje i plaši šta će s poslom jer ima mnogo zakazanih nastupa. Haris joj je rekao da ne brine, da će on raditi, a da ona što prije ode kod ljekara na pregled i da sluša njegove savjete. Nakon vjenčanja sve su saopštili Saši Popoviću, koji je bio oduševljen ovim vijestima i od srca im čestitao.
Naravno, pitao je šta će s poslom pošto je ona jedna od najplaćenijih pjevačica u Grandu, ali ništa mi nije rekla. Trudnoća je mala, mjesec dana, i boji se da bilo šta planira da ne maleriše. Nije čudo što u narodu stoji da se o trudnoći ne priča dok ne prođu tri mjeseca. Haris hoće da se Rada odmara, a ona čeka da se njen ginekolog vrati sa odmora, pa da ode na pregled ultrazvukom. Tek kada joj on potvrdi trudnoću, odlučiće šta i kako – završava izvor za “Svet”.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Popularne vijesti:

To Top