Lifestyle

OGLASILA SE Kija Kockar POVODOM NASILJA KOJE JE IZVRŠIO Miki Djuričić! Evo šta je izjavila!

Nasilje koje je Miki Đuričić izvršio sinoć nad Suzanom Perović i Nadeždom Biljić izazvalo je zgražavanje kako zadrugara tako i vernih pratilaca “Zadruge 2”.

Kija Kockar, pobednica prethodne sezone spomenutog rijalitija, oglasila se putem društvenih mreža, poslavši poruku “Stop nasilju nad ženama”, da bi potom ušla dublje u problematiku.
– Promenite zakon prvo. Statistika pokazuje da su ubijene žene iste nasilnike / ubice već prijavljivale i nikakva pomoć im nije pružena. “Znate, mi ne možemo ništa dok on ne dođe da ostvari te pretnje…”. Sećate li se slučaja u zgradi Socijalne službe? – poručila je Kija putem društvenih mreža, koristeći uticaj koji ima na istim da skrene pažnju vlasti na gorući problem.
– Žena izbodena istrčava iz zgrade (pre toga joj je doveo već ubijenog sina od tri godine jer mu je dozvoljeno viđanje uprkos pretnji da će istog ubiti), obezbeđenje u banci preko puta se zaključalo, ubica je stigao i dokrajčio na parkingu te iste zgrade. Molila je nadležne organe pre toga za pomoć… stotinu puta! – dodala je vidno pogođena Kockareva.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Popularne vijesti:

To Top