Lifestyle

Lijek za bradavice i mladeže nalazi vam se u špajzu!

 

Prije nego što odete ljekaru zbog problema s bradavicama, znajte da postoji mnogo jednostavniji i jeftiniji način da riješite ovaj problem … i stoji vam u špajzu!
Bradavice su bezazleni, ali nesnosni problem. Na svu sreću, ne morate da potrošite gomilu novca da biste ih se riješili! Ako suhom krpom na njih nanesete jabukovo sirće 2-3 puta dnevno tokom jedne sedmice, prijatno ćete se iznenaditi rezultatima, piše “Haber”.
Tokom te sedmice obratite pažnju na bradavice i vidjet ćete kako mijenjaju boju i na kraju otpadaju. Za bolje rezultate preko mladeža stavite parče vate natopljeno jabukovim sirćem i flaster. U stvari, jabukovo sirće nije lijek samo za bradavice i mladeže, već je odličan lijek za mnoge druge stvari.
Jabukovo sirće se može upotrijebiti za:uklanjanje bradavica i mladeža, smirivanje opekotina od sunca, liječenje proširenih vena, borbu protiv alergija, kao balzam za kosu, kao tonik za lice, kao sredstvo za detoksikaciju i još mnogo toga. Prema tome, uvijek imajte bocu jabukovog sirća pri ruci! Vaše tijelo i vaš novčanik će vam biti zahvalni.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Popularne vijesti:

To Top