Lifestyle

Evo zašto je Ivan Herceg izbačen iz serije “Čista ljubav”…

 

Krajem 2017. godine glumac Ivan Herceg je iznenada izbačen iz serije Čista ljubav. Mnogi su nakon toga ostali ogorčeni, a zbog ove odluke produkcije serije prestali su i da gledaju istu.

Iako je prošlo više od godinu dana mnogi se i danas pitaju zašto se to desilo. Priopćenje koje je upućeno s Nove TV iznimno je bilo šturo i navodi se tek da su razlozi otkaza glavnome glumcu “produkcijske prirode”.
Ipak, kako doznajemo, problemi s glavnim glumcem na setu su bili učestali, a najgore od svega bio je njegov odnos s ostalim glumcima s kojima je nerijetko imao razmirice, a sve to se saželo u kratak opis kao “neprimjeren odnos prema kolegama”. No, to je očito tek kap u moru razloga zbog kojeg je naposljetku uslijedio i otkaz.
Zagrebački glumac navodno je prilično često na snimanja dolazio nepripremljen, bez naučenog teksta, a kad ne bi uspješno snimili scenu, za to bi krivio druge suradnike. Šta god bio razlog ove odluke nakon toga mnoima serija Čista ljubav više nije značila ono što je značila do tada. Kako vi sa ove vremenske distance komentarišete izbacivanje Ivana Hercega iz serije Čista ljubav?

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Popularne vijesti:

To Top