Lifestyle

Džejla Ramović nakon pobede u Zvezdama Granda progovorila o PROBLEMIMA zbog učešća u takmičenju!

 

Džejla RAMOVIĆ, pobjednica Zvezda Granda, po mnogima najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regiji ovih dana je sigurno jedna od najpopularnijih osoba u regiji.
Njene fantastične vokalne sposobnosti su prepoznate od strane, kako žirija, tako i publike, ali put do pobjede ma koliko se čini lagan, daleko je od toga. Džejla je juče u jednom od intervjua ukratko opisala kako je doživjela proteklu godinu dana, psoebno zadnjih nekoliko mjeseci i šta joj je najteže palo.
– Dugo vremena nisam u svom Goraždu, pretežno sam ovde u Beogradu. Nisam viđala često roditelje i prijatelje, a mnogo sam izostala i iz škole. Bilo je tu i nekih problema iz nekih razloga, ali nećemo o tome. Na kraju sam sve uspela da prevaziđem. – izjavila je Džejla.
Pobjeda je za Džejlu tu, iz svega se može zaključiti da “cijena” iste nije nimalo mala, mnogo odricanja i problema koje je trebalo prevazići, kako će se dalje razvijati karijera ove božanstvene djevojčice… ostaje da vidimo u vremenu koje je ispred nas… sigurno će trebati i malo sreće, što joj od srca želimo. SRETNO!

Izvor: http://sve-za-vas.info/

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Popularne vijesti:

To Top