Lifestyle

DOKTORI KOJI SU SPAŠAVALI ŠABANA ISPRIČALI ŠTA IM JE PONAVLJAO NA SRPSKOM: Ovo će vam slomiti srce

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je u nedjelju ujutro u saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj.

Policija je, prema navodima uključenih u slučaj pogobije Šulića, potvrdila da je auto u kome se nalazio pjevač usporio zbog situacije na putu i da je drugi auto direktno naletio na njih, tako da su udarili u bankinu, prenosi Blic.
Kada je riječ o medicinskoj pomoći, pruženoj Šauliću, doktorica koja je vodila tim je, kako saznaje Tanjug, rekla da je Šaulić sam izašao iz kola, bio svestan i govorio, ali ga nisu razumjeli jer je pričao na srpskom, ali su shvatili da se žalio da ga boli grlo i da mu se stanje pogoršavalo.
Radi pripreme za transport, ljekari su mu, prema njemačkim medicinskim standardima, dali sredstvo za uspavljivanje i unijeli u helikopter, poslije nesreće koja se dogodila u nedjelju oko 6 sati i 45 minuta. Odlučeno je da se Šaulić helikopterom prebaci u bolnicu, zbog procjene doktora na licu mkesta da je on bio najteže povrijeđen.
On je prebačen u najveću i najbolje opremljenu kliniku u Bilefeldu. Ostala dvojica njegovih saputnika, prebačena su u druge dvije bolnice sanitetskim vozilima, kojih je zajedno sa vatrogasnim bilo 40 na mjestu nesreće.

NE PROPUSTITE: 

OVU PESMU JE POKOJNI ŠABAN POSVETIO SVOJOJ GOCI DAVNE 1984. GODINE, A SADA ĆE PEVAČA UZ NJU SAHRANITI: Teške reči bude uspomene i PARAJU DUŠU! (VIDEO)

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Popularne vijesti:

To Top