Lifestyle

BUNTOVNICA SANJA IZ ‘BOLJEG ŽIVOTA’ DANAS IMA 51 GODINU: Kad vidite kako izgleda, IZNENADIT ĆETE SE! (FOTO)

Dubravka Mijatović je srpska filmska, pozorišna i televizijska glumica. Devedesetih godina bila je poznata po ulogama u serijama Bolji život i Srećni ljudi, kasnije u serijama Stižu dolari i Bela lađa.

Godine 2008. dobila je glavnu žensku ulogu u popularnoj seriji Moj rođak sa sela, a deset godina kasnije glavnu ulogu u seriji Nemanjići – rađanje kraljevine.
Dubravka je značajne uloge ostvarila i u filmovima Jagoda u supermarketu i Tri palme za dve bitange i ribicu. Igrala je i u uspešnoj predstavi Doručak kod Tifanija pozorišta Madlenijanum. Mijatovićeva je bila tinejdžerska ikona devedesetih, i u vrijeme snimanja serije Srećni ljudi jedno od najpopularnijih TV-lica.
”Bolji život” bila je jedna od najpopularnijih serija u bivšoj Jugi, a na srpskom RTS-u reprizirala se nekoliko puta u posljednjih trideset godina. Brojne glumačke face pojavile su se u seriji, a nekima od njih Bolji život je najpoznatija uloga u karijeri. Jedna od najzanimljivijih djevojaka u seriji je bila butovkinja Sanja koju mnogi pamte kao najljepšu glumicu u seriji.
Dubravka Mijatović nakon Boljeg života je nastavila uspješnu glumačku karijeru. Danas ima 51 godinu i izgleda sjajno. Dubravka igra u seriji Nemanjići – rađanje dinastije, najskupljem televizijskom projektu u povijesti Srbije.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Popularne vijesti:

To Top