Lifestyle

ANA I ADIL IZGUBILI BEBU: Bila je u trećem mesecu! ZBOG ONOG ŠTO MU SE DOGODILO ĆERKI, DŽEJ NE MOŽE DA DOĐE SEBI

Džej Ramadanovski otkrio je šta se nedavno desilo njegovoj ćerki Ani koja je u braku sa Adilom Maksutovićem.
Ana je nedavno u prvom tromesečju trudnoće izgubila bebu, a dok je pričao o tome pevač se jedva suzdržao da ne zaplače. “Pa nažalost, nije baš to uspelo, ali biće. Dešava se… Žao mi je bilo… To je bio neki 3-4 mesec, rana trudnoća… Ajmo da pređemo na vedrije teme”, rekao je pevač. “Ženu samo jednu, Nadu. Imao sam malo ljubavi, a riba sam imao koliko hoćeš!
Ne sad riba, da se ne osete dame uvređene, taman posla. Ribe su devojke sa kojima sam izlazio i, naravno, uvek sam bio džentlmen i ispoštovao ih maksimalno. Ne kažem da sam sa svakom devojkom bio u krevetu, ali sam izlazio na večere. Koja je htela – htela je, sa kojom ja nisam hteo, izlazio sam na večeru, ali nisam hteo da sapavam sa njom.
Nisam ja lak muškarac”, izjavio je Ramadanovski. “Malo sam smanjio, znaš kakvi su doktori, ne smeš da šikneš ni jednu, pljuga ne sme, a ja hoću da poludim! Ne može to tek tako da se izbaci, ko ti kaže da jeste svaka mu čast. Mada, ja mislim da laže. Ja sutra treba na sto da idem, vidi mi se čvoruga ovde (pokazuje na grudi) ja zapalio pljugu u bolnici”, izjavio je Džej.

Izvor: (Espreso.rs)

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Popularne vijesti:

To Top