Lifestyle

Aki iz Parnog valjka prošle godine doživio moždani udar, a danas izjavom rasplakao mnoge fanove…

Vijest da je Aki Rahimovski doživio moždani udar prošle godine je rastužila mnogobrojne fanove kako njega samog tako i parnog valjka.

Fanovi tugu nisu krili i mnogi su čak u toj žalosti i zaplakali pitajući se da li će više ikada imati priliku čuti svog idola kako pjeva. Međutim, moždani udar danas, samo godinu dana kasnije je stvar daleke prošlosti, a na sreću svih Aki je prošao bez težih posljedica po svoje zdravlje i spremniji i sretniji je nego ikada.
Živi zdravo, trenira,uživa sa svojim ‘Valjkom’ u najvećoj zajedničkoj ljubavi – glazbi. “Uzbuđen sam jednostavno, kao malo dijete”, priznaje Aki. Stvaraju pune 44 godine i žive i rade svoj san. Trenutno je pred Parnim Valjkom velika turneja u najvećim dvoranama po cijeloj regiji, a do Nove Godine zakazano je već više od pedeset koncerta.
Entuzijazam im je isti kao na početku karijere. “Mi smo si napravili da uživamo u ovome što radimo. To uživanje se uvijek prenese na publiku”, dodaje Aki i izjavom ponovo natjerao suze na lica najvjernijih fanova. To je život, prošle godine od tuge, danas od sreće suze na licima vjernih fanova…
Nadamo se da će u godinama koje su pred nama biti isključivo suza radosnica i da ćemo još dugo godina uživati u božanstvenom glasu legendarnog pjevača i svemu što je prteklih 40 godina grupa Parni valjak dala kada je svijet muzike u pitanju.

Izvor: http://sve-za-vas.info/

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Popularne vijesti:

To Top