Ispovijesti

SINOĆ SAM SE PROBUDILA OKO 2 SATA I VIDIM DA MI NEMA MUŽA U KREVETU…

Sinoć sam se probudila oko dva sata i vidim da mi nema muža u krevetu. Uplašila sam se da mu nije nešto loše, ustanem, krenem da ga tražim kad iz kupatila čujem muža kako razgovara s nekim.
Bilo mi je čudno u to doba da ima sa kime razgovarati. Približim se vratima i čujem kako nekoga ubjeđuje da će uskoro da me ostavi, da me šutne. Takođe je rekao da će naći načina da ode prespavati kod te osobe večeras. Vratila sam se u krevet, ubrzo je i on došao.
Ništa mu nisam govorila, pravilas am se da spavam. Kada sam osjetila da je on zaspao uzela sam njegov mobitel da vidim sa kime je to razgvarao i tek tada je uslijedo pravi šok, šok zbog kojeg se evo tri sata tresem. Razgovaro je sa mojom sestrom od tetke, klinka koja je tek prije mjesec dana napunila osamnest godina.
Svašta mi kroz glavu prolazi… vjerovatno je moj muž bio sa njom i dok je bila maloljetna. Ja i muž imamo po 37 godine… JAKO ODVRATNO… kćerka nam je samo četri godine mlađa od te djevojke. Ne znam šta da radim… zbog toga i pišem, jednstavnomoram nešto da uradim , a ne znam šta. Preuzeto sa: http://ispovesti.com

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Popularne vijesti:

To Top