Ispovijesti

Moja snaja je prava beštija. Od mog sina je starija 5 godina i došla je TRUDNA…

Moja snaja je prava beštija. Od mog sina je starija 5 godina i došla je TRUDNA, a i danas dan ga vara… Čije je dijete to samo ona zna, mada govori da je mog sina, ali…
Već su 3 godine u braku i malac kako raste uopšte ne liči na mog sina. Zbog toga sam uradila DNK test očinstva prije nekoliko dana i naravno moj sin NIJE OTAC, ko je, bog sami zna i možda ona. Tada sam otišla do moje snaje i od srca joj čestitala na savršenoj glumi.
Sigurno vam nije jasno, pa kako da kažem, sudbina sa ponovila 25 godina kasnije. Ni moj sin nije sin mog muža već njegovog najboljeg druga. I danas se druže i pojma nemaju o ovome. Ne zamjerim mojoj snaji, samo sam joj rekla da ulogu mora igrati do kraja i da nikada niko ne smije posumnjati. Ja jesam jer sam možda iz te priče, ali generalno, kao da mi je kćerka.
Sada mi je još draža. Najvažnije mi je da moj sin bude sretan, a šta ona radi sa strane, ponekad, ma to je nebitno. Najvažnije je biti sretan, život je prekratak za opterećivanjem sitnim glupostima. Istina, šta je to istina zapravo??? U 90% slučajeva istina je ta koja boli, koja donosi tugu i nesreću, pa zašto težiti toj nekoj ISTINI!

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Popularne vijesti:

To Top