Ispovijesti

IMAM SINA IZ PRVOG BRAKA, A PRIJE PAR DANA ME NOVI DEČKO…

 

Imam sina iz prvog braka, a prije par dana me novi dečko zaprosio, ali pod uslovom da se riješim svega iz moje prošlosti, uključujući trogodišnjeg sina.
Posebno je naglasio da ne želi hraniti tuđu djecu i da želi samo mene i da želi vlasito dijete. On je momak, par godina mlađi od mene i jako, jako bogat. Savršena prilika za ženu poput mene, razvedenu, osramoćenu i poniženu. Ni sekunde nisam razmišljala i rekla sam mu DA.
Mislim da sve drugo bi bilo pogrešno i za mene i za mog sina. Teško živim i nikakve uslove za život mu ne bih mogla ponuditi. Ovako biti će u domu, pod brigom humanih ljudi i nadam se da će ga neka plemenita porodica i usvojiti jako brzo. Jako je lijep i umiljat, pravi slatkiš, dijete za poželjeti.
Niko sretniji od mene da je moj sin mogao rasti uz mene, ali, život je takav, nepredvidiv. On je mlad i za njega ima vremena da pronađe pravi put, a ja… ovo mi je bila zadnja prilika. Možda me neko i osudi, ali drugog izbora nisam imala… Uvijek ću ga pamtiti, moje prvo dijete, moj sin, ma koliko djece još rodila, uvijek će imati posebno mjesto u mom srcu.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Popularne vijesti:

To Top